Spirius äger kortnumret 71 111 som de erbjuder sina kunder att använda i SMS-kampanjer. Tidigare förknippades kortnummer främst med betal-sms, men är idag ett efterfrågat marknadsföringsverktyg.

– Enkla kortnummer är bra när du vill interagera med din målgrupp, säger Jonas Rexeke, VD för Spirius. De ska vara lätta att komma ihåg och minska trösklarna för att delta. Ser man numret i en annons eller hör det i en radioreklam så måste det fastna direkt. Att äga ett eget kortnummer är mycket dyrt. Därför är det en fördel att kunna använda ett delat kortnummer. Vi på Spirius har i dagsläget delade kortnummer både för Sverige (71 111), Danmark (1272) och Norge (2130).

Om kunden redan använder sig av Spirius plattform så fungerar tjänsten på den befintliga uppkopplingen, vilket blir både enklare och mer kostnadseffektivt.

För mer information, kontakta Jonas Rexeke.