Direktuppkoppling mot Telenor Norge.

För att kunna ge högsta möjliga kvalitet och leveranssäkerhet av kundernas SMS så har Spirius direktuppkoppling mot de svenska mobilteleoperatörerna.

– Det innebär främst en riskminimering då vi alltid kan nå deras support vid driftstörningar eller liknande situationer, säger Jonas Rexeke, VD för Spirius.

Eftersom vi har kunder i Norge med stora SMS-volymer, så har vi numera även direktuppkopplingar mot norska Telenor som står för en majoritet av alla abonnemang i landet. Detta gör att vi kan hantera vår norska trafik utan mellanhänder, vilket ger högre leveranssäkerhet samt att vi kan lämna större garantier till kunden. I andra länder köps ofta tjänsten från en samordnande aktör, men vår ambition är vara direktuppkopplade mot ännu fler operatörer framöver. Detta är ytterligare ett steg för oss på Spirius att bli en av de främsta kvalitésleverantörerna av SMS.

För mer information, kontakta Jonas Rexeke.