Virtual Number och Extended Virtual Number

Tjänsterna Virtual Number och Extended Virtual Number är utmärkta verktyg för att ytterligare förbättra din kommunikation med mottagarna av dina SMS-utskick.

Virtual Number

Med Virtual Number får du ett nummer som gör att du kan ta emot meddelanden från kunder som svarar på dina mobila utskick. Det går även att direkt skicka in ett SMS från mobil till din applikation.

Extended Virtual Number

Extended Virtual Number ger dig upp till 10 000 unika nummer kopplat till ditt konto. Varje kund i ditt utskick får ett eget nummer som kunden kan svara med. När kunderna svarar med sina unika nummer kan de separeras av Extended Virtual Number. Det gör att du i din tur kan skicka olika svar till de kunder som responderar på dina utskick, exempelvis svar från intresseanmälningar, tävlingar eller erbjudanden. Extended Virtual Number fungerar också utmärkt att använda som avsändare i ett SMS-program i datorn. Du kan då använda Extended Virtual Number både för att skicka SMS och för att svara på de SMS som kunderna skickat.

Bättre kontroll med Virtual Number 

Med Spirius tjänster Virtual Number och Extended Virtual Number får du på ett kostnadseffektivt sätt bättre kontroll över din kommunikation med målgrupperna – och hur kunden reagerar på dina meddelanden.

För mer information, kontakta Jonas Rexeke.