I det populära webbpubliceringsverktyget WordPress finns möjlighet att lägga till SMS-funktioner via olika insticksprogram (plugins). Det som krävs är att du måste ha ett konto hos någon av de operatörer som finns att välja bland i listan. Det största av insticksprogrammen för SMS är WordPress SMS.

– Vi har inte funnits med som operatör i det sammanhanget tidigare, men nu kan man välja Spirius, berättar Jonas Rexeke, VD på Spirius. Att det finns plugins för SMS-tjänster är såklart jättebra om det handlar om enklare funktioner som du vill koppla till din WordPress-sida, då du slipper utvecklingskostnaderna för att skapa tjänsten själv. Exempelvis skicka notiser inför event eller skicka meddelanden till prenumeranter av nyhetsbrev.

Mer information finns på länken http://wp-sms-pro.com/

För mer information, kontakta Jonas Rexeke.