PrestaShop är en gratis e-handelslösning med öppen källkod som används över hela världen och finns på 60 olika språk. Som användare kan du hantera produktinformation, betalningar, frakt och leverantörer med mera. Men det finns även en rad tilläggsmoduler till programvaran, exempelvis SMS-moduler. Det kan till exempel användas för att avisera en kund när en vara är skickad från webblager.

– Det finns två leverantörer av SMS-moduler till PrestaShop, säger Jonas Rexeke, VD på Spirius. Sedan tidigare har man bara kunnat välja internationella operatörer. Det nya är att nu kan du gå in i modulen och välja Spirius API.

Bland de funktioner du kan använda i modulen finns SMS-aviseringar, autosvar, kundkontakt, försändelsestatus, marknadsföring, med mera.

Mer information finns via länkarna nedan:
SMS Gateway Notifications Module
SMS Notifications – Send SMS notifications Module

För mer information, kontakta Jonas Rexeke.