Nu är den här! Spirius nya, responsiva webbplats med fokus på tydlighet och användarvänlighet.

– Den nya webben är mer överskådlig och uppbyggd kring våra tre affärsområden Messaging, Internet of Things (IoT) och Solutions, berättar Jonas Rexeke, VD på Spirius. Messaging är fortfarande vår huvudsyssla, men IoT växer snabbt. De stora telekomoperatörerna satsar mycket på det, men vänder sig främst till större bolag. Vi kan nischa oss mot något mindre kunder.

Tredje området Solutions handlar främst om att leverera skräddarsydda lösningar som även kan inkludera hårdvara, detta med hjälp av våra partners.

Det finns också en ny site för utvecklare (dev.spirius.com) där du hittar specifikationer, programkod- och API-exempel, samt en ny version av kundportalen (portal.spirius.com) som fått en rejäl uppdatering och blivit mer överskådlig. Där kommer även nya funktioner lanseras löpande.

Välkommen in till www.spirius.com.

För mer information, kontakta Jonas Rexeke.